Logo2
  • Historie
  • Eldre nyheter

Kontoret holder stengt uke 28 - 30

God sommer 2019

Lunner Almennings kontor holder sommerstengt uke 28, 29 og 30. Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Oppsynstelefonen: 40 60 55 55.

 

Bukkejakt

jakt-800x500

For Bukkejakt er det 8 kort med egne tilhørende områder for jakt.

Bukkejakta administreres av LA og søknad om jakt sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller brev til Lunner Almenning, Hadelandsvegen 853, 2743 Harestua innen 15. mai.

Ordinær rådyrjakt administreres av Lunner jeger og fisk.

Les mer …

Ny nettbutikk våren 2015

Lunner Almenning har byttet plattform for nettbutikken. Nå skal tidligere feil og mangler være rettet opp i. Les her for informasjon om gratiskort for bruksrettkunder.

 

Les mer …

Bruksrettsytelser til tilleggsnæringer?

Styret i Lunner Almenning har besluttet at det i 2013 skal åpnes for bruksrettsytelser til tilleggsnæringer, 2013 vil være et prøveår og det vil ved årsslutt vurderes om det er en ordning som skal videreføres.

Bruksrettens innhold er definert i Lov om bygdeallmenninger av 1992 § 2-2:» eier av eiendom med tilliggende bruksrett kan bare utøve retten til dekning av eiendommens behov ved jordbruksmessig drift. Retten skal kunne utøves på en måte som til en hver tid er i samsvars med rasjonell bruk, og som er naturlig etter tiden og forholdene.»

Les mer …

Ulv i Østmarka

To ulver går sammen i Østmarka, og minst en av dem markerer revir. Det kan bety at Østmarka får sin egen ulvefamilie til våren.

 

Dette står nå å lese på nyhetssiden til Fylkesmannen i Oslo og Akershus.

 

Les mer …

Flere artikler …

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates