Logo2
  • lunner2
  • lunner3
  • lunner1
mobil

Saglunden - salgsmøte onsdag 27 mai

Endelig kommer de første leilighetene for salg! Velkommen til informasjon og salgsmøte på Harestua Kro, onsdag 27 mai kl 1800.Saglunden er det første boligprosjektet i det nye sentrumsområdet Sagparken beliggende på det gamle sagbruket på Harestua. Leilighetene får store lysflater, balkong, sportsbod og garasjeparkering. Boligene blir bygget i et område som ligger idyllisk til som en del av nye Harestua sentrum. Et par små bekker, blåbærlyng og frodig skog er det som i dag dominerer i området.

Dette er viktige elementer som utbygger ønsker skal danne rammene for det nye boligområdet .

Innhold:

Saglunden prosjektet blir delt inn i flere salgs- og byggetrinn. Det er foreløpig planlagt 3 hus, hus 1, 2 og 3. 
Dette prosjektet omhandler hus 1 og består av 16 selveierleiligheter med god standard og vil inneholde leiligheter på hhv bra 75,6 kvm /P-rom 70,3 og bra 66,5/kvm /P-rom 61,2 kvm. 

Leilighetene har praktiske og gode planløsninger med alt på en flate. Det er i planleggingen lagt vekt på effektive løsninger, god innvendig standard og tidsriktig arkitektur. Dersom man ønsker større stue/kjøkken areal i de største leilighetene, kan ett av de tre soverommene fjernes, etter avtale med entreprenør.

Leilighetene blir levert nøkkelferdige, alle får adkomst både via trapper og heis. Heisen vil gå fra parkeringskjeller til alle etasjer.

Alle leilighetene får balkong eller uteplass og innvendig parkeringsplass og bod. 
I tillegg vil det også bli opparbeidet felles utvendig parkering/gjesteparkering.

Standard:

Det kan gis tilvalg på innredning, fliser og parkett.
Standard levering beskrives nedenfor.

Gulv: 
Leilighetene vil få trestavs eikeparkett i alle oppholdsrom, bad og wc vil få flislagte gulv.

Vegger: 
Alle oppholdsrom vil få malte glatte overflater i fargen eggehvit. Malte lister og gerikter. Bad vil få hvite fliser på vegg.

Tak: 
Alle oppholdsrom får malt gipsplank med v-fuge i farge eggehvit. Malt listverk.
Bad får hvit systemhimling.

Dører: Hvite glatte dører, vridere av stål.

Inventar/Sanitær: 
Kjøkken får innredning fra Norema med hvite, glatte fronter, laminat benkeplate og stålbøyle håndtak. Kitchen Board fra Fibo-Tresbo mellom over og underskap. Avtrekksvifte i overskap.
Ettgreps armatur på vask med tilkobling for oppvaskmaskin med egen stoppekran. 

Bad får innredning med speil fra HAFA, type SUN, 90 cm. Innadslående dusjvegger. Ettgreps armatur på vask og dusjsett med sparedusj og termostat.

Wc får samme type innredning som bad, men 60 cm. Ettgreps armatur på vask.

Elektro:
Entre, gang og bad får LED downlight i nedforet himling.
Bad og wc får i tillegg lys integrert i Hafa innredning.
Kjøkken får benkearmatur med stikk i underkant av overskap, samt spotskinne i tak.
Bod får lysarmatur i tak.
Stue og soverom får brukerstyrt stikkontakt ved tak for montering av belysning.

Fyring/Oppvarming:

Vannbåren varme via radiatorer i alle bruksrom, untatt bod og garasjeanlegg. Gulvvarme på bad.
Fjernvarme leveres fra lokalt anlegg.

Desentralisert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det må påregnes lokale innkasseringer i himlinger grunnet tekniske installasjoner.

Beliggenhet:

HADELAND
Sentralt beliggende mellom Oslo, Hønefoss og Gardermoen ligger kommunene Jevnaker, Lunner og Gran. Sammen danner de Hadeland, et geografisk knutepunkt der natur, kulturlandskap og sentrumsmiljøer ligger side om side.

LUNNER
I skjæringspunktet mellom by og bygd, ligger Lunner kommune. Velplassert med gode adkomstmuligheter til det meste av muligheter, og et eventyrlig landskap med trolske skoger omringet av bugnende kornåkre. I Lunner kan man faktisk si "ja takk, begge deler".

HARESTUA
Harestua ligger sør i Lunner kommune og grenser til Nittedal. Harestua er et godt alternativ for alle som ønsker å bo i frodige omgivelser innenfor en snau time fra hovedstaden, men regionen byr også på mange muligheter innen kommunegrensene. Her kan du dyrke friluftslivet i turløyper som starter et snøballkast fra utgangsdøra, ta del i et variert kulturtilbud og finne spennende alternativer innen arbeids- og næringsliv. 

Fra SAGLUNDEN er det gangavstand, ca 4-5 min til jernbanestasjon og bussholdeplass. Det er ca 45 min med bil til Oslo og ca 30 min til Gardermoen.

Det er idrettplasser og turmuligheter i nærområdet. Gode bademuligheter i Harestuvannet på sommeren.
Det er et hav av friluftsmuligheter med bl.a oppkjørte skiløyper i Nordmarka og Romeriksåsen, og lysløyper på vinterstid. Sommerstid er det flotte tur- og sykkelmuligheter. Meget aktivt idrettslag og sykkelklubb.

På Harestua pendler nesten 70 prosent av de yrkesaktive til og fra jobb hver dag. Boligprosjektets byggetrinn 1 , ligger like ved den nye Harestua stasjon (Gjøvikbanen) som nå er kraftig oppgradert med gratis parkering for 85 biler og temperert venterom. Oppkjørte skispor ved stasjonen er det også.

Adkomst:

Ta av Rv 4 og følg skilting mot Harestua, ta av til venstre inn Elvefaret (ved Fagmøbler) . Følg veien i ca 200 m og ta til høyre inn Stasjonsvegen. Prosjektet vil bli godt merket og synlig på venstre side etter ca 50 m.

Parkering:

Det medfølger 1 stk parkeringsplass pr seksjon i garasjeanlegget til bygget. Selger planlegger å gi seksjonseierene en vedtektsfestet midlertidig eksklusiv bruksrett til hver sin plass, men forbeholder seg retten til annen hensiktsmessig organisering. Det er avsatt en HC plass i garasjeanlegget. Styret tildeler bruksretten til HC plass ihht vedtektene.
Utvendige vil det bli opparbeidet 12 parkeringsplasser, inkludert en HC plass også her.

Alle leilighetene vil få en egen bod, lokalisert i samme plan som garasjeanlegget.

Selger tildeler garasjeplass og bod på et senere tidspunkt. 

Parkeringskjelleren vil få en generell takhøyde på 2,80 m. Ved bæreakser vil takhøyden være ca 2,20m.

Overtakelse:

Byggeperioden er estimert til ca 9 måneder.

Dersom selgers forbehold bortfaller er byggestart planlagt til september 2015 og overtagelse forventes juni 2016.

Kjøper kan ikke nekte å overta selv om fradeling/hjemmelsovergang ikke er gjonnomført. Eiendommen skal overleveres i ryddet stand og boligen skal være byggerengjort.

Byggemåte:

Bygget leveres som modulbygg, produsert av Moelven Modulbygg AS. Bygget vil bli oppført i trekonstruksjon over fire etasjer, samt garasjekjeller der alle leiligheter vil få en parkeringsplass og egen bod.
Alle leiligheter får uteplass eller balkong med spilerekkverk og tremmegulv i varmebehandlet furu.
I front vil det bli svalganger med spilerekkverk.

Heis fra garasjeanlegg og opp til hver etasje. Det vil bli stor heis for persontrafikk. Adkomst også via trapp i trappehus.
Modulene er forskjøvet i forhold til hverandre, dette gir mer avskjermede balkonger og mer private inngangssoner.

Se forøvrig generell leveransebeskrivelse fra utbygger for grundigere informasjon om byggemåte. 

Energimerking:

Ifølge entreprenøren vil leilighetene få 
Energimerke C og oppvarmingskarakter GRØNN. 
Etter nærmere beregninger vil enkelte leiligheter i 2 og 3 etg. kunne få energimerke B.

Kjøpsbetingelser:

Avtale om kjøp skjer i henhold til de avtalebetingelser som fremgår av komplett salgsprospekt.

Beskaffenhet

Tomten som omkranser boligblokken er relativt flat med omkringliggende skrånende terreng. Uteområdene rundt boligblokken vil bli tilsådd og beplantet . Utvendige parkeringsplasser vil bli opparbeidet.

Tomten disponeres av sekjonseierene, enten ihht seksjonsbegjæring eller sameievedtekter.

Evt senere boenheter som skal bygges i Saglunden vil få bruksrettighetr til grøntområder/fellesarealer etterhvert som prosjektet skrider frem.

Tags: Lunner Almenning, Lunner, harestua, sagparken, saglunden, eiendom, leilighet, ny bolig

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates